Reserveren

Openingstijden

maandag vanaf 15.00 uur

dinsdag gesloten

woensdag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur

zaterdag & zondag vanaf 9.00 uur

Ok

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Feesten & Partijen

De Eerste Aanleg is dé locatie om een gelegenheid te vieren. Of het nu gaat om een familiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, receptie, bruiloft of een zakelijke bijeenkomst.

Naast ons restaurant hebben wij ook 3 aparte ruimtes met een schitterend uitzicht over het water en de haven. Deze ruimtes zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. U kunt hier genieten van een warm/koud buffet, barbecue of gewoon lekker borrelen. Ook verzorgen wij een complete catering op elke gewenste locatie.

Met meer dan 15 jaar ervaring, nemen wij met liefde de zorg voor uw feest uit handen, zodat uzelf kan genieten.

BBQ

Wij beschikken over een gezellige (geheel overdekte) barbecue ruimte. Hier worden ‘live’ door onze koks de meest heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten klaar gemaakt op onze Green Egg.

Buffet

Een buffet valt altijd in de smaak. Wij verzorgen voor u complete buffetten zowel warm als koud of een combinatie. Daar is voor iedere smaak wel wat lekkers bij en de informele sfeer zorgt vanzelf voor gezelligheid.

Catering

Wij hebben een ruim catering aanbod en werken niet met standaard buffetten of maaltijden. Iedere gelegenheid is anders en we passen de catering altijd aan op de wens van onze klant. Smaken verschillen, daarom zetten we ons in om voor ieders wens iets smakelijks te bereiden, op elk moment van de dag!

Bruiloft

Trouwen in een prachtige omgeving, omgeven door water en boten. De Eerste Aanleg is aangewezen als een officiële trouwlocatie. De locatie wordt tijdens uw bruiloft prachtig aangekleed en het eten en drinken wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij helpen graag mee uw speciale dag nog mooier te maken.

Wij kunnen een feestje maken voor ieder arrangement. Uiteraard kan in een persoonlijk gesprek uw voorkeur worden besproken en kan het door uw gewenste arrangement op maat worden vastgesteld. Wilt u de mogelijkheden bespreken neem dan contact met ons op.